HomeOver onsContact

Zoeken:

Producten
start > Over ons

Hartelijk welkom bij de Webshop van Wijnhuis Vaessen 

Van harte welkom op onze website. Wijnhuis Vaessen is in 2007 opgericht door ons, Jacques en Linda Vaessen. Jacques heeft economie gestudeerd en is opgegroeid vanuit de hotel- en restaurantwereld. Na tien jaar gewerkt te hebben in de wijnhandel is het idee gegroeid om een eigen bedrijf op te richten.

Wij importeren wijn uit o.a. Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Zuid-Afrika. Met de grootste zorg selecteren wij onze wijnen die wij rechtstreeks aan particulieren en horeca door heel Nederland en Duitsland leveren. Daarnaast verzorgen wij ook relatiegeschenken voor bedrijven.
Een goede prijs-kwaliteit verhouding is voor ons van groot belang. Elke wijn moet goed zijn, om te beginnen de huiswijnen die ons visitekaartje zijn.


Relatiegeschenken
Relatiegeschenken: een eindeloze zoektocht? Niet nodig. Wijnhuis Vaessen denkt graag met u mee als het gaat om relatiegeschenken. Een mooie fles wijn of een feestelijke fles met bubbels is tenslotte zowel voor uw klanten als collega’s altijd een welkome verrassing. Ook zijn we u graag van dienst als het gaat om het verzorgen van maatwerk. Mocht u dus specifieke wensen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Vrijblijvende offerte
Bent u geïnteresseerd in een van onze relatiegeschenken of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?  Mail ons dan via info@wijnhuis-vaessen.nl

 

Proeverijen
Wijn staat bijna altijd garant voor gezelligheid en genieten, en daarom biedt Wijnhuis Vaessen u graag de mogelijkheid gezellig wijn te proeven met familie, vrienden, collega’s of clubgenoten. Tijdens deze wijnproeverijen maakt u kennis met verschillende wijnen uit diverse landen en leert u ze op de juiste manier proeven; zo kunt u stukje bij beetje uw eigen wijnvoorkeur bepalen.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag reserveren? Laat het ons weten! Wij organiseren zelf ook regelmatig proeverijen. Deze vermelden wij altijd in onze nieuwsbrief.
 

Nieuwsbrief
Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven. Hierin vindt u een keur aan bijzondere wijnen, aanbiedingen en leuke wetenswaardigheden.

Winkelwagen
Aanmelden

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Social Media

Like:

Wijnhuis Vaessen:

Nieuwsbrief

Betaalmogelijkheden: